Nieuwjaarsborrel: ‘Aan de andere kant van de lijn’

Ze kunnen perfect omgaan met lastige journalisten die meteen een antwoord willen, ze laveren constant tussen het belang van hun opdrachtgever en dat van de media en ze weten precies wat ze wel, maar bovenal niet, aan de pers mogen vertellen. Persvoorlichters dus! De drie gasten van de Vrouw & Media nieuwjaarsborrel vertellen je op woensdag 20 januari hoe het er aan de ‘andere kant van de lijn’ aan toegaat.
Wees erbij en meld je hier aan!

Ellie LustEllie Lust, wie kent haar niet? Ze is woordvoerder van de politie Amsterdam-Amstelland en we zien haar bijna dagelijks op tv: een paar keer per week voor de camera van AT5, regelmatig in het programma Opsporing Verzocht en binnenkort zelfs in Wie is de mol? Ook is Ellie voorzitter van ‘Roze in Blauw’, een initiatief dat de belangen behartigt van lesbiennes en homo’s binnen én buiten de politie. Wat Ellie ontzettend goed kan, is praten over zaken waar je bijna niets over mag zeggen en op 20 januari gaat zij ons vertellen hoe ze dat doet.

Xenia Kasper werkt al twintig jaar als manager van bekende Nederlanders.
Haar vasthoudende manier van doen en Duitse afkomst hebben haar de bijnaam ‘de Duitse herder’ Xenia Kasperopgeleverd. Op dit moment vertegenwoordigt ze Linda de Mol, Yolanthe Sneijder-Cabau en Bridget Maasland. Tegen journalisten is ze, naar eigen zeggen, vooral erg duidelijk: 45 minuten voor een interview zijn 45, en dus geen 46 minuten. In de uren die ze overhoudt schrijft Xenia thrillers die zich vaak afspelen in de televisiewereld. Haar nieuwe boek komt in april uit.

Inge OeveringInge Oevering werkte jarenlang als woordvoerder bij het NFI en zij doet dat sinds twee jaar bij de AIVD. Of zoals ze het zelf zegt: ze was CSI en nu is ze 007. Misschien ken je haar ook nog wel van de ludieke actie #halloAIVD. Om het jaarverslag van de AIVD meer onder de aandacht te brengen bedacht ze in 2014 een ‘Twitterspreekuur’ met deze hashtag. Iedereen die meer wilde weten over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, kon een vraag twitteren. Want, zoals Inge zelf zegt: “We zijn geheim, maar niet geheimzinnig.”

De presentatie is in handen van Rosanne Kropman, bestuurslid van Vrouw & Media.

Datum: Woensdag 20 januari 2016
Wat
: Vrouw & Media Nieuwjaarsborrel ‘Aan de andere kant van de lijn’
Waar: VondelCS, Vondelpark 3, Amsterdam
Tijdstip: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Kosten: 10 euro
Aanmelden kan hier.

Je aanmelding is pas definitief als je 10 euro overmaakt op NL29 INGB 0003 6866 62, t.n.v. Stichting Vrouw & Media, o.v.v. borrel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com