Nazomerborrel: Jong & Succesvol

Hoe word je zo jong al zo succesvol? Is het een kwestie van geluk of eerder keihard bikkelen totdat je erbij neervalt? En als je eenmaal die rising star bent voor je dertigste, hoe geweldig is dat eigenlijk? Dionne, Lamyae en Sanne vertellen over hun ambities, twijfels en houdbaarheid tijdens onze nazomerborrel op woensdagavond 28 september a.s. in VondelCS, Amsterdam.

2Dionne Stax (1985) is groot geworden bij de NOS. In 2007 begon ze als stagiair en ondertussen is ze uitgegroeid tot een populaire journaalpresentatrice. Sinds 2013 presenteert ze ochtend- en dagjournaals en valt ze ook in bij het NOS Journaal van 20.00 uur. Dionne presenteerde de live uitzendingen na de aanslagen bij Charlie Hebdo en was de eerste journalist die de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane mocht interviewen.

3Lamyae Aharouay (1990) schitterde niet alleen in het tv-programma de Slimste Mens, ze is ook een ster bij BNR. Deze journaliste prikkelt, is to the point en scherp. In haar interviews laat ze zich leiden door nieuwsgierigheid. Ze neemt iedereen serieus, maar zichzelf met een korrel zout. Lamyae schrijft columns, werkt bij BNR Nieuwsradio en heeft een eigen bureau voor journalistiek en communicatie. En: een uitgesproken mening.

1

Sanne Terlingen (1985) is met haar 31 jaar één van de meest talentvolle journalisten’, volgens Huub Jaspers, adjunct-eindredacteur van Argos. Sanne kreeg landelijke bekendheid na haar onderzoek naar kindersekstoerisme in Ghana. De rechtszaak die erop volgde, won ze. Later won ze ook meerdere prijzen, waaronder de Tegel publieksprijs en de aanmoedigingsprijs van De Loep. Haar doel: verhalen vertellen die anders niet gehoord worden.

Datum: Woensdag 28 september 2016
Waar: VondelCS, Vondelpark 3, Amsterdam
Tijdstip: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Kosten: € 12,50
RSVP: Facebookevent

KOOP HIER EEN KAARTJE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com