Vrouw & Media start het nieuw(s)jaar met pubquiz

15895133_1240905005989232_6017600533668498548_n

 

Welke straf kreeg Geert Wilders vanwege zijn ‘minder minder’-uitspraak? En wie werd verkozen tot Person of the Year door Time?

Vrouw & Media trapt het jaar af met een pubquiz. Hoe goed is jouw kennis van het afgelopen jaar en wat weet je over het nieuwe jaar? Test het met collega-journalisten op woensdag 8 februari in café Kostverloren in Amsterdam.

De presentatie van de avond is in handen van journalist Roos Schlikker en radiopresentatrice Willemijn Veenhoven. Beide vrouwen zaten het afgelopen jaar bovenop het nieuws: Willemijn als presentatrice van het radioprogramma De Nieuws BV en Roos als columnist voor diverse bladen zoals Het Parool.

We nemen 2016 door met Willemijn en Roos: wat waren hun journalistieke hoogte- en dieptepunten? Daarna draaien we de rollen om en zullen zij ons ondervragen over allerlei nieuwsgebeurtenissen.

Het winnende team van de pubquiz wordt beloond met een mooie prijs. En ook de verliezer gaat niet met lege handen naar huis. We hopen jullie te zien!

Tickets

Tickets kosten 12,50 (inclusief twee gratis drankjes) en koop je hier. Je koopt individueel een ticket. Heb je al een team, schrijf dan je teamnaam er bij. De teams mogen maximaal 6 deelnemers hebben. Nog geen team? Geen nood; V&M regelt dan een team voor je. Dat is gelijk een mooie kans om je netwerk uit te breiden! Zien we er allemaal gaan? RSVP’en op Facebook kan hier.

Roos Schlikker

Roos Schlikker (1975) is schrijver en freelance journalist. Ze werkte onder meer voor Vrij Nederland, HP/De Tijd, Intermediair en Volkskrant Magazine. Nu schrijft ze wekelijks een column voor Het Parool, schuift Roos regelmatig aan tafel bij RTL Late Night en bij Radio 1 en heeft ze inmiddels vier boeken op haar naam staan. Ook leuk: we zien haar dit seizoen op televisie als kandidaat van Wie is De Mol.

Willemijn Veenhoven

Willemijn Veenhoven (1974) is radiopresentatrice en presenteert De Nieuws BV op NPO Radio 1. Hiervoor werkte ze zowel bij 3FM als bij Radio 1 als verslaggever en presentator. In de bejubelde zomer van 2012 presenteerde Willemijn Veenhoven afwisselend met Tijs van den Brink en Felix Meurders het ochtendprogramma van de Radio 1 Sportzomer.

One comment

  1. Niels schreef:

    Beste vrouwenenmedia,

    Ik hoop datbwij van cafe kostverloren jullie een mooie avond en pubquiz hebben kunnen bieden. Wij vonden het in iedergeval heel gezellig en geslaagd.

    Mvg,

    Niels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com