Masterclass Leidinggeven in de Media. Hoe krijg je grip op je carrière?

Voor wie?
Deze masterclass is zowel voor journalisten en mediaprofessionals met leidinggevende ambities, als voor vrouwen die al werkzaam zijn in leidinggevende functies (en nadenken over het verdere verloop van hun carrière).

Door: Stef Löhr (227 Media) en Corine de Vries (de Volkskrant)

Tijdens deze masterclass gaat Stef Löhr (partner bij 227 Media, Executive Search en Recruitment in de Media) in op de vraag of er zoiets bestaat als vrouwelijk leiderschap. Stef zet zijn visie op verschillende type leiders en leiderschapsstijlen uiteen en laat zien dat vrouwen evenveel kwaliteiten en kansen hebben om door te groeien naar hogere functies in de media. Tegelijkertijd laat hij zien op welke manier je grip kan grijpen op het verloop van je eigen carrière door de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Corine de Vries heeft als correspondent, chef en adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant een lange journalistieke én leidinggevende loopbaan op haar naam staan. Als huidig Managing Editor van de Volkskrant is zij onder andere verantwoordelijk voor personeelsbeleid, coaching van chefs, talentontwikkeling en diversiteit. Zij zal tijdens deze masterclass uit de doeken doen hoe zij binnen de Volkskrant is doorgegroeid naar een plek in de hoofdredactie en haar ervaringen uit de praktijk met je delen. Deelnemers kunnen specifieke casussen of persoonlijke vraagstukken indienen die tijdens de masterclass behandeld zullen worden. 

Stef Löhr studeerde Bedrijfskunde en startte zijn loopbaan bij Kluwer en vervulde daar diverse functies. In 1998 richtte hij redactiebureau Fidder & Löhr op. In 2011 raakte hij betrokken bij 227 Media. Sinds begin 2014 richt hij zich als partner volledig op 227 Media.

Corine de Vries is Managing editor bij de Volkskrant. In de hoofdredactie van deze krant is zij verantwoordelijk voor geld, personeel, juridische kwesties en mediapartnerschappen. Was daarvoor correspondent in Moskou (2002-2006) en chef buitenland. Corine studeerde culturele antropologie en communicatie wetenschap.

Wanneer: Zaterdag 22 april, 13.30-15.30 uur
Locatie: A-Lab (Overhoeksplein 2, Amsterdam)
Kosten: 20 euro, inclusief koffie en thee
Deelnemers: Minimaal 10, maximaal 20

Koop hier je kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com