Doe mee met de leukste nieuwsquiz van het jaar

Na het succes van vorig jaar van de eerste editie kan de Vrouw en Media pubquiz in 2018 natuurlijk ook niet ontbreken. We spreken al bijna van een traditie. Op maandag 29 januari kun je in Lab 111 in Amsterdam opnieuw je krachten meten met collega’s (m/v) uit het vak.

Hoe goed is jouw mediakennis van het afgelopen jaar en wat weet je nu al over de nieuwsgebeurtenissen van dit nieuwe jaar? Doe mee met je eigen (redactie)team en wie weet worden jullie de slimste journalisten van 2018.

De presentatie is dit jaar in handen van Vrouw & Media bestuursleden Anneloes Mullink (AT5) en Agnes de Goede (RTL). Het winnende team van de pubquiz wordt vanzelfsprekend weer beloond met een mooie prijs. Schrijf je nu in met je team in en scoor voor € 8,- per persoon een early bird ticket!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com