Nieuw Bestuur

Sinds de zomer van 2019 hebben we een vrijwel nieuw bestuur dat na het vertrek van oud-voorzitter Eveline van Rijswijk onder leiding staat van Agnes de Goede en Anneloes Mullink. Het bestuur houdt zich bezig met het organiseren van talkshows, het mentorenprogramma en andere events. We willen vrouwen met elkaar in contact brengen en staan daarbij open voor allerlei manieren hoe we daarin een rol kunnen spelen. Heb je een idee of opmerking? Stuur een mail naar: Vrouwenmedia@gmail.com

En wil je meedenken over onze rol, vul dan hier de enquête in.

PS: We zoeken nog iemand die onze pr-machine wil gaan beheren. Vind jij het leuk om bij ons nieuwsbrieven op te stellen en onze social-accounts te beheren, meld je dan aan.

Het huidige bestuur

Voorzitters:

Anneloes Mullink (redacteur, verslaggever en presentator bij AT5)

Agnes de Goede (redactie RTL Nieuws).

Overige bestuursleden zijn:

Martine de Vente (journalist en auteur van Tis hier geen Hotel), Kavita Ramkhelawan (verslaggever bij Funx) , Kwennie Cheng (illustrator bij de NOS), Anne-Marije Vendeville (Art director bij NRC) en Mapke de Boer (redacteur 3 op reis).