Mentoraat 2020

De namen van het mentoraat 2020 zijn bekend! Wil je meedoen aan het mentorenprogramma van 2020? Meld je dan aan! Bekijk de lijst van mentoren hier. Je kunt je aanmelden t/m 23 oktober via dit formulier.

Wat houdt het V&Mentoraat in?
Stichting Vrouw & Media heeft vrouwelijke topjournalisten bereid gevonden hun kennis en kunde te delen met ambitieuze vrouwen zoals jij. Vrouwen die de tijd nemen om jou persoonlijk te coachen. Zo kan een door de wol geverfde radiomaakster tips en tricks geven aan een jonge maker en een hoofdredacteur haar ervaring met leidinggeven delen met een kersverse redactiechef.

Het is handig (en leuk!) om te sparren met iemand uit het vak die meer ervaring heeft, maar niet je collega is. Ook is het fijn om een periode heel gericht met een concrete leervraag aan de slag te gaan. Daarnaast is het leerzaam om andere vrouwen uit je eigen vakgebied te ontmoeten. Ook zij kunnen je helpen met je journalistieke vragen, en je koppelen aan hun netwerk. Door deel te nemen aan het Mentoraat werk je gericht aan je carrière en ontmoet je een heleboel interessante vrouwen.

Lees hier meer over de mentorenprogramma’s van de voorgaande jaren, de inhoud van het mentoraat en de kosten.