40 jaar Vrouw en Media: Het grote jubileumdiner!

Toen de stichting 40 jaar geleden werd opgericht stopten veel vrouwen nog met werken zodra ze trouwden. Nu gaat de discussie over ons als deeltijdprinsesjes. Hoe is de positie van de vrouw in de media in veertig jaar tijd veranderd en wat valt er nog te verbeteren?

Stichting Vrouw en Media bestaat dit jaar 40 jaar en dat gaan wij vieren!

Dat doen we met een groots jubileumdiner op zaterdag 2 juli vanaf 18.00 uur bij House of Watt in Amsterdam (vlakbij station Amsterdam Amstel). Tijdens een driegangendiner inclusief drinken zullen inspirerende mediavrouwen spreken over belangrijke thema’s, zoals de positie van vrouwen in het huidige medialandschap. Daarnaast gaan we het hebben over zaken als diversiteit en carrière maken. 
Tijdens het eten is er volop tijd om door te praten en jouw netwerk uit te breiden. We beginnen met een uitgebreid driegangendiner, met tussendoor interessante sprekers. Daarna gaan op het feest de voetjes van de vloer. 

Mis deze avond niet!

Je bent welkom op zaterdag 2 juli vanaf 18.00 uur. Het diner begint om 18.30 uur en is rond 21.00 uur afgelopen, waarna het feest begint. 

Een kaartje kost 40 euro. Daarvoor krijg je een avond vol inspirerende sprekers, goede netwerkkansen en een driegangendiner inclusief drinken. Tijdens het feest zijn drankjes voor eigen rekening.