Dit zijn onze mentoren 2022/2023

Het is weer zo ver, met trots presenteert het bestuur van Vrouw en Media onze 20 mentoren van het Mentorenprogramma 2022/2023!
 
Een van deze 20 kopstukken in de journalistiek kan jouw mentor zijn. Het is handig (en leuk!) om te sparren met iemand uit het vak die meer ervaring heeft, maar niet je collega is. Ook is het fijn om een periode heel gericht met een concrete leervraag aan de slag te gaan. Daarnaast is het leerzaam om andere vrouwen uit je eigen vakgebied te ontmoeten. Ons mentorenprogramma bestaat al sinds 2014 en ieder jaar is het garantie voor groot succes. 
 
Door deel te nemen aan het mentoraat werk je gericht aan je carrière en ontmoet je een heleboel interessante vrouwen. Onze 20 mentoren staan te trappelen om jou de komende maanden bij te staan in je leervraag. We hebben ook dit jaar weer een heel divers team samengesteld; van kopstukken uit de tv- en krantenwereld, topjournalisten uit het onderzoeksveld, podcastmakers en niet te vergeten: professionele grafisch vormgevers en fotografen: de keuze is reuze!
 
Pak nu je kans en schrijf je in, via onderstaande link. Dat kan tot en met zondag 16 oktober. Daarna gaan wij aan de slag om je te koppelen aan de meest geschikte mentor zodat we in november van start kunnen gaan met een centrale aftrap.

DE INSCHRIJVING VOOR 2022/2023 IS GESLOTEN
Meer informatie vind je op deze pagina. Daar staat ook een overzicht van alle andere mentoren.

Succes met kiezen en hopelijk tot snel!