ANGELIQUE HOUTVEEN

Angelique Houtveen is radio-dj voor KRO-NCRV op NPO 3FM en maakt podcasts. Als DJ presenteerde ze haar eerste show op NPO Radio 6 Soul & Jazz en ging na het stoppen van de zender naar FunX. Eind 2016 begon ze bij 3FM en een jaar later was ze één van de drie DJ’s in het Glazen Huis (Serious Request).

Naast radio deelt ze in haar eigen podcast ‘Angelique’s Voice Notes’ haar gedachtes over liefde, grenzen stellen, ziek zijn en andere inzichten. In 2019 stond ze in de Opzij Top 100 met meest invloedrijke vrouwen vanwege haar openheid over endometriose.

Elke maand maakt Angelique de muziek-column in LINDA Magazine. Voor WOMEN.INC maakt ze de podcastreeks ‘Komt een Mens bij de Dokter’ over de gezondheidszorg en regelmatig schuift ze aan bij talkshows als DWDD en M om te praten over muziek.

Verder presenteert Angelique op grote events (van North Sea Jazz tot de Nationale MS-dag) en geeft lezingen. Meestal over muziek of haar ervaringen met chronische ziektes. Vaak een combinatie van, want muziek heeft haar op veel belangrijke momenten erdoorheen gesleept.

Angelique…

  • weet veel van radio, presentatie op het podium, podcasts, verhalen vertellen op tv (talkshows).
  • kan je helpen met je authentieke zelf durven zijn in het openbaar, eerlijk durven delen (in de media). Met passie een verhaal vertellen, radio maken, muziek programma’s maken, hoe je van tegenslagen iets positiefs maakt.
  • is als mentor een luisterend oor, open minded, aardig en eerlijk. Heeft voor elk probleem een boekentip of podcast. Kan met compassie meedenken over jouw doelen. 
  • verwacht van haar mentee commitment, bereidheid om te ontdekken en openheid. Als jij je openstelt doe ik dat ook.