Esther Goedegebuure

Esther Goedegebuure is sinds 2011 hoofdredacteur van JAN, maar al sinds de oprichting in 2005 aan het magazine verbonden. JAN is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot en succesvol mediamerk. Naast JAN maakt de redactie ook JAN Living, de VakantieJAN en JANtje. JAN is vanzelfsprekend online actief en organiseert jaarlijks het JAN Netwerk event, over carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Met een verkochte oplage van 78.000 exemplaren is JAN een van de weinige vrouwentitels die zich mag verheugen op een groeiende oplage in een dalende markt. Het geheim van dit succes? Dat kan Esther met je delen.

Esther

  • weet veel van bladenmaken. Ze kan je vertellen hoe je een titel kwaliteit kan geven, hoe je in een dalende markt het toch kunt winnen. Ze weet alles van invalshoeken, opvallen in de massa, zorgen dat je weet hoe je onderscheid maakt ten opzichte van de rest. Hoe je als freelancer jezelf moet pitchen. Wat een verhaal sterk maakt, hoe je kunt groeien als schrijver.
  • kan je helpen bij: het ontdekken van je kwaliteiten, het aanscherpen van je talent, het aanbrengen van focus en strategie.
  • is als mentor enthousiasmerend en stimulerend, maar ook kritisch en soms een tikkie streng.
  • verwacht van haar mentee inzet en gedrevenheid.