Evenementen

V&M-talkshow: De kracht van beeld – woensdag 30 oktober 2019

blur-camera-canon-179045

Tijdens deze avond leer je anders te kijken naar beeld. Wat is een goede (nieuws)foto, wat moet je doen én wat juist niet, en hoe zit het eigenlijk met beeldrechten?

Natalia Toret, chef van de fotoredactie van NRC, geeft een kijkje in de keuken van de beeldredactie bij NRC. Ook zal zij het hebben over de kwetsbaarheid van mensen op beeld. Hoe ga je als redactie daarmee om?

De tweede spreker is Annabel Oosteweeghel. Annabel maakt foto’s die meer zijn dan een beeld. Ze vertellen een verhaal. Haar foto’s en films zijn niet mooier dan de werkelijkheid. Ze zijn zo mooi als de werkelijkheid kan zijn. Deze avond spreekt zij over haar journalistieke projecten. Met haar nieuwe project Generation Poor is ze binnenkort te zien in Museum Hilversum. Daarnaast is er ook een mystery guest! Wie dat is, wordt in de volgende nieuwsbrief bekendgemaakt.

Tijdens de talkshow is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast willen we de avond ook aangrijpen om het nieuwe V&M-seizoen in te leiden. Dus blijf daarna vooral even hangen bij de borrel.

BELANGRIJK
Voordat de talkshow begint, organiseert Vrouw & Media een rondleiding bij NRC voor een selecte groep. De rondleiding begint om 19.00 uur en wordt geleid door Anne-Marije Vendeville (art director van NRC). Heb je interesse? Koop dan een kaartje ‘ticket + rondleiding’. Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar. Stuur na je aankoop een mail naar vrouwenmedia@gmail.com om meer informatie hierover te ontvangen.

Wanneer: woensdag 30 oktober
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Waar: Het Groene Paleis – Rokin 65, Amsterdam

BESTEL TICKETS
Laat weten dat je komt door jezelf op aanwezig te zetten via dit Facebookevenement!

 

Netwerkborrels

Pubquiz
Aan het begin van het jaar organisseerd Vrouw & Media de jaarlijkse pubquiz.

Maak een website of blog op WordPress.com
%d bloggers liken dit: