Mentor 2015: Hella Hueck

hueckhellaNaam: Hella Hueck

Functie: Verslaggever economie RTL Nieuws en presentatrice RTLZ en innovatieprogramma Toekomstmakers

Geboortejaar: 1972

Woonplaats: Amsterdam

Werken met jong talent noemt Hella Hueck “altijd inspirerend, en ongetwijfeld steken we wat van elkaar op”. Tweerichtingsverkeer dus voor Hella, verslaggever en presentator bij RTL, dit Mentorenprogramma.

Naast het ‘traditionele’ journalistieke tv-handwerk heeft Hella ook ervaring met online het bedenken van tv-formats. Ze is verslaggever bij het RTL Nieuws en maakt verslagen en doet livers voor de uitzendingen. Daarnaast presenteert ze bij RTL Z, het financieel economische zusje van RTL Nieuws. Schrijven kan Hella ook; ze is columniste voor de site van RTL Nieuws en schrijft sinds kort ook longreads.

Een mentee mag álles aan Hella vragen en ook met haar meelopen en meekijken. Maar Hella verwacht wel flexibiliteit, “want de wereld van het nieuws is ook regelmatig stress en deadlines en even geen tijd voor een gezellig kopje koffie. Ik kan je nu bellen met: je mag nú mee, maar ook: ik moet onze afspraak verschuiven. Net echt.” Daar staat dan wel tegenover dat Hella vooral goed gaat kijken naar de sterke punten van de mentee en hoe ze dat nog beter kan inzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com