Het Bestuur

thumbnail_PNGVrouw en Media 2_RGBAgnes de Goede – Duo Voorzitter
Agnes werkt sinds 2014 als  redacteur bij het RTL Nieuws.  Daarvoor zat ze bij Editie NL en het Brabants Dagblad. Of ze nu voor de krant, tv of het internet werkt maakt haar niet zoveel uit. Zolang ze maar mooie verhalen kan maken over indrukwekkende gebeurtenissen of mooie verwonderingen.

Anneloes Mullink – Duo VoorzitterNIEUWVrouw en Media_7_RGB
Anneloes is presentator en redacteur bij de stadszender van Amsterdam AT5. Ooit begonnen als een stagiair, waarna opgeleid tot presentator. Het vertellen van de verhalen van Amsterdammers is wat zij het liefst doet. Ze werkt voor het AT5 Nieuws, De Zwoele stad en verschillende andere programma’s.

thumbnail_PNGVrouw en Media 3_RGBKwennie Cheng – Penningmeester
Kwennie is jarenlang redactioneel illustrator geweest voor onder andere NRC, Trouw en VPRO. Onlangs is zij begonnen als vormgever en animator bij NOS op 3 en NOS Jeugd en verruilt daarbij het papieren medium voor een digitaal platform. Bij Vrouw&Media is ze verantwoordelijk voor de financiën.

thumbnail_PNGVrouw en Media_1_RGBMartine de Vente
Martine is bijna haar hele werkende leven freelance journalist. Ze schrijft en schreef voor bijna alle kranten en bladen die in Nederland worden uitgegeven, nu verschuift haar focus steeds meer naar online. Daarnaast geeft ze regelmatig cursussen en workshops over journalistiek. Ze zit bij Vrouw & Media omdat het een super netwerk is en omdat het belangrijk is dat vrouwen elkaar ondersteunen bij hun carrière.

thumbnail_PNGVrouw en Media 6_RGBAnne-Marije Vendeville
Anne-Marije is artdirector bij NRC Handelsblad en NRCNext. Dagelijks begeleidt zij een team van vormgevers, fotoredacteuren en infographicmakers. Naast papier denkt zij na over online vraagstukken op de redactie. Anne-Marije vindt het belangrijk dat mensen vanuit verschillende disciplines (zoals tekst, foto, vorm, video) goed met elkaar samenwerken. Binnen NRC zet zij zich daarvoor in. Bij Vrouw&Media is zij verantwoordelijk voor het Mentorenprogramma en het programmeren van events.

Kavita Ramkhelawan
Kavita werkt als online redacteur bij FunX. Ze vrouw-en-media-5_rgbbegon als verslaggever, deed de productie van de show ‘Jouw Stad’ en bedacht en regisseerde de online videoserie over jonge statushouders in Nederland: FunX Homies. Ze heeft niet alleen een passie voor het maken van mooie verhalen in de vorm van (online) video, maar zoekt ook de verdieping op als het gaat om het schrijven van achtergrondartikelen en human interest-verhalen waarmee ze een divers en jong publiek weet te bereiken. Bij V&M houdt Kavita zich vooral bezig met het mentorenprogramma.

NIEUWVrouw en Media 4_RGBMapke de Boer
Mapke de Boer is televisiemaker. Momenteel zoekt en maakt ze mooie verhalen voor 3 op Reis in landen als Oezbekistan en Bhutan. De Wereld Draait Door, Goedemorgen Nederland en De Slimste Mens zijn een greep uit het lange lijstje van programma’s waarvoor Mapke werkzaam was. Voor Vrouw&Media is ze verantwoordelijk voor het organiseren van events.

Maak een website of blog op WordPress.com
%d bloggers liken dit: