Marcella Breedeveld

Marcella Breedeveld

breedeveldmarcella

Functie: Plaatsvervangend hoofdredacteur NRC

Geboortejaar: 1965

Woonplaats: Rotterdam

“Vrouwen in de journalistiek moeten ook de verantwoordelijkheid durven te nemen voor leidinggevende functies.” Was getekend: Marcella Breedeveld. Daarvan is de plaatsvervangend hoofdredacteur van NRC Media heilig overtuigd. Het is niet voor niets dat ze zelf ook de daad bij het woord heeft gevoegd.

Ze is sinds 2007 verantwoordelijk voor budgetbeheer en personeelsbeleid en nieuwe projecten. Dat betekent dus is niet alleen NRC Handelsblad en nrc.next. Nee, Marcella is ook verantwoordelijk voor het (ver)nieuwe(de) online economieplatform NRC Q en de Rotterdambijlage.

Marcella weet door haar ervaring als redacteur en leidinggevende, onder andere als chef binnenland, wat de wensen van kranten zijn en helpt je daar graag mee verder. “Het is zo leuk om met mensen te praten over hun toekomstdromen, hun verwachtingen en het beeld wat ze van zichzelf en de buitenwereld hebben.” Voor een mentee die journalistiek gretig is – met een gezonde dosis nieuwsgierigheid – die ook best de stap naar leidinggeven wil of gaat maken, is Marcella de ideale gesprekspartner. “Ik verdiep me graag in de persoonlijke en professionele kwaliteiten van mensen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com