Jonna ter Veer

JonnaNadat ik mijn master Theaterwetenschap had gehaald aan de Universiteit van Amsterdam in 2001, begon ik bij Sanoma Media. Eerst als eindredacteur, later als chef van het journalistenteam van Marie Claire en nu – bij diezelfde titel – als schrijvend redacteur & online coördinator. Tussendoor ben ik betrokken geweest bij de lancering van Fab Mama. In mijn vrije tijd coach ik kansarme kinderen bij de IMC Weekendschool.

Mijn specialisme is het grote interview voor Marie Claire. Ik kan je leren hoe je je zo voorbereidt dat degene die je interviewt jou méér vertelt dan een ander. Hoe je tijdens het interview een goede sfeer schept en hoe je het vervolgens op een spannende manier uitwerkt. Ook kan ik je leren hoe je je eigen stem vindt, met woorden waar energie in doorklinkt.

Ik ben ook een Twitteradept (@jonnaveer), en deel graag met je hoe je in 140 tekens mensen verleidt jouw content te lezen en te retweeten. Daarnaast blog ik voor Marie Claire en Creators of Desire (100.000 bezoekers), dus als je een blog ambieert óf je online identiteit sterker wilt neerzetten, kan ik je daarbij helpen.

Ik kijk ernaar uit met jou te sparren over scherpe invalshoeken, over prikkelende vragen en hoe je coole online pr voor jezelf en je werk maakt.

Create a website or blog at WordPress.com