Miloe van Beek

MiloevanBeek_fotoIk studeerde van 1993 tot 1997 journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en daarna Internationale Betrekkingen aan de UvA. Ik heb even in vaste dienst gewerkt, bij Intermediair en Intermediair Starters. Toen dit laatste blad van de markt werd gehaald, nam ik een hond, huurde een kantoor en begon voor mezelf.

Dat is inmiddels ruim tien jaar geleden en ik zou nooit meer iets anders willen. Ik heb verhalen geschreven voor allerlei opdrachtgevers: Margriet, Esta, Flair, het Financieele Dagblad en Management Scope. Nu ligt mijn focus op ondernemerschap, met Sprout als belangrijkste opdrachtgever. Verder werk ik via Hemels Publishers veel voor vakmedia, de KvK en Flying Dutchman van de KLM bijvoorbeeld, en maak ik regelmatig persoonlijke interviews voor Forum van VNO-NCW. Voor Ouders van Nu en Viva Mama maak ik verhalen over het moederschap.

Ik blog vaak, ga in januari proberen een kanaal op The Post Online te openen en maak me hard voor meer ondernemerschap bij freelancejournalisten. Ik kan erg goed luisteren, heb een scherp oog voor wat er rammelt in een tekst en dus veel ervaring als freelancer (ja ook met pitchen, al is dat niet mijn hobby.) Privé woon ik in Amersfoort met man, twee kleine kinderen en twee katten. 😉

Create a website or blog at WordPress.com