Suzanne Weusten

SuzanneWeustenIk ben van huis uit psycholoog en heb een lange loopbaan in de journalistiek achter de rug. Van eindredacteur bij een universiteitsblad tot hoofdredacteur van Psychologie Magazine en lid van de hoofdredactie van de Volkskrant. Daarna ben ik mijn eigen trainingenbedrijf begonnen: De Argumentenfabriek Denkacademie, dat nu bijna vijf jaar bestaat. Daarnaast schrijf ik nog: essays en recensies, voornamelijk voor de Volkskrant. De afgelopen jaren heb ik twee boeken geschreven: over helder denken en over denkfouten.

Ik heb veel ervaring in het leidinggeven aan journalisten, zowel tijdschrift- als krantenredacteuren, maar ik weet ook hoe je een bladformule moet maken en hoe je die vervolgens op verschillende kanalen kunt realiseren. Ik ben analytisch en conceptueel ingesteld, communicatief en vraaggericht.

Door mijn werk voor de Denkacademie heb ik mijn vermogen om kritische vragen te stellen – onontbeerlijk voor een journalist – nog verder ontwikkeld.

Heb of ambieer je een managementfunctie in de journalistiek, dan kan ik je daarin begeleiden. Denk je erover om een nieuwe stap in je loopbaan te zetten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Ik kan je helpen om je wens te verduidelijken en een businessplan te maken.

Create a website or blog at WordPress.com