Over Vrouw & Media

Wat is Vrouw & Media?

Wij zijn Stichting Vrouw & Media, het netwerk voor vrouwen in de journalistiek, opgericht in 1982. Vrouw & Media wil vrouwelijke journalisten met elkaar in contact brengen, zodat ze elkaar vooruit kunnen helpen. Dat is niet alleen goed voor de vrouwen, maar ook voor de journalistieke producten. Als vrouwen in alle niveaus van de media vertegenwoordigd zijn, wordt het product beter. Noodzakelijk in een wereld die hard verandert.

Dat doel behalen, kunnen we niet alleen; dat moeten we met elkaar doen, ook met behulp van mannen. V&M is de spil, een verbinder. Onze stichting zorgt ervoor dat vrouwen een plek krijgen om elkaar ontmoeten, kunnen netwerken of elkaar verder kunnen helpen

In 2017 bestond Vrouw & Media 35 jaar. We interviewden Agnes Koerts, de oprichter, over de noodzaak. Want: de vrouwenemancipatie is nog lang niet voltooid. Wél zijn er enorme stappen gezet. “Wat mij betreft mag er nog 35 jaar bijgeplust worden.”

Voeg je ons toe op LinkedIn?

We nodigen je graag uit om lid te worden van onze LinkedIn-groep. Deze LinkedIn-groep is bedoeld om het Vrouw & Media-netwerk zichtbaar te maken, zodat vrouwen elkaar makkelijker kunnen vinden én vrouwen makkelijker gevonden worden door media-organisaties. Zo bouwen we samen aan een stevig netwerk.


Ons logo is ontworpen door Anke Revenberg.

Bewaren

Bewaren

Maak een website of blog op WordPress.com
%d bloggers liken dit: